ALKURUOAT
Turkkilainen dolma, Humus, Taze Fasulye, Patlican, Midye Tava, Kalamar, Turkkilainen meza lautanen, Sigara Böregi, Imam Bayildi...
Turkkilainen dolma, Humus, Taze Fasulye, Patlican, Midye Tava, Kalamar, Turkkilainen meza lautanen, Sigara Böregi, Imam Bayildi...
Viinilehtikääryleet. G / K / L
Valmistettu kikherneistä ja tahini –kastikkeesta,
lisäksi valkosipulia ja oliiviöljyä. G / K / L
Vihreitä papuja. G / K / L
Munakoisoa ja jogurttikastiketta G / K
Paistettuja simpukoita salaattipedillä ja dippiä. L
Mustekalarenkaita ja dippiä. L
Humusta, papusalaattia, munakoisoa, bulguria,
viininlehtikääryleitä, fetaa sekä ezmeä ja haydaria. K
taikinaan käärittyä fetaa ja persiljaa. V/K/L
G (Gluteeniton), K (Kasvis), L (Laktoositon), V (Vähälaktoosinen)